EPM Assetis investeert in de Nederlandse vastgoedbeheerder Actys Holding bv. Per 1-1-2012 is het Actys B2B onderdeel geworden van EPM en heeft het de naam EPM Actys gekregen.
EPM maakt deel uit van de Bilfinger Berger Groep, een internationale multi-service organisatie, en is de grootste beheerder van onroerend goed in Duitsland.

Bilfinger Realestate

Bilfinger Real Estate is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf met een uitzonderlijk breed scala aan diensten onder de paraplu van één sterk merk. Haar klanten zijn institutionele beleggers, particuliere beleggers en bedrijven met grote vastgoedportefeuilles – in Nederland en Europa. Al meer dan 45 jaar zijn wij werkzaam in de vastgoedmarkt en kunnen u daardoor ondersteunen vanuit een diepgaande kennis van de markt, wij profiteren hierbij ook van de voordelen van een internationaal opererende groep van bedrijven. Een dergelijke overname brengt veel werk met zich mee. De basis is de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl, die vervolgens binnen alle huisstijldragers zal moeten worden doorgevoerd. EPM Actys heeft voor al haar online uitingen de hulp van Trendesign ingeroepen. Als de creactieven uit het oosten zijn wij niet verantwoordelijk geweest voor de nieuwe huisstijl, maar wel voor de doorvoering van deze huisstijl in oa:

  • de ontwikkeling van een nieuwe coporate website, zie www.epm-actys.nl
  • aanpassing van de bestaande website, zie www.actys.nl
  • het intranet
  • de digitale nieuwsbrieven
  • de verschillende social media uitingen
  • verschillende corporate presentaties

Dit alles in een tijdsbestek van nog geen 3 weken! Een topklus om te doen en willen EPM Actys hartelijk danken voor het vertrouwen en hun alle succes wensen met deze nieuwe uitdaging.