Bel ons op +31 26 321 43 19 of email naar hello@trendesign.nl
Volg ons:

Specialismen

Onze specialisten kennen een breed scala aan e-commerce specialismen. Hierin staat een gedegen plan en “meten is weten” voorop. Waarom? Alleen zo bereik je klanten, communiceer je een boodschap en behaal je bedrijfsdoelstellingen. En daar hebben wij en onze experts alle specialismen, ervaring en kennis voor in huis!

Online marketing specialismen


Online marketing strategie

De snelle online ontwikkelingen volgen wij op de voet. Door elk online vraagstuk grondig te analyseren voordat we overgaan tot actie, te beginnen bij de ‘why’ van elk bedrijf. The Golden Circle van Simon Sinek, een autoriteit in ons vak, onze inspiratiebron. Ons credo? Eerst denken, dan doen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Staat uw webshop bovenaan in de Google? Door hoger te scoren in Google, krijgt uw webshop meer bezoekers en u krijgt meer potentiële klanten aan wie u uw product of dienst kan leveren. Graag helpen wij u uw website te optimaliseren. Als sparringpartner gezamenlijk naar succes!

Online adverteren

Als Google Partner en certified Adwords partner hebben wij alle kennis in huis om uw online advertentie campagne op te zetten of te optimaliseren. Hierbij kijken we niet alleen naar Google Adwords, maar ook naar Facebook, Linkedin en Marktplaats advertising.

Shopping channel marketing

Consumenten gebruiken meerdere kanalen om een aankoop te doen. Ze oriënteren zich online en vergelijkingssites geven consumenten de mogelijkheid producten met elkaar te vergelijken, maar ook de aanbieders naast elkaar te zetten.

Google Analytics

Weet u hoe uw online kanalen, die u inzet om uw product of dienst aan de man te brengen, presteren? Welke statistieken zijn relevant voor uw organisatie? Wij helpen graag om webanalytics beter te begrijpen, interpreteren en relevante acties te formuleren.

Conversie optimalisatie

Uw website is een belangrijk onderdeel van uw online presence. Wij ontwerpen en bouwen de best mogelijke online ervaring voor u, die per definitie goed zichtbaar is op zowel een desktop, smartphone of tablet. Hierbij kijken wij altijd naar de ‘Customer Journey’.

Eens sparren met onze online specialisten?

Ja, graag!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!