Er zijn inmiddels een oneindig aantal plekken om online te adverteren. Denk aan Facebook en Linkedin Ads, etc. Bijna te veel om op te noemen, maar er zijn een paar online kanalen die elk bedrijf eigenlijk wel “moet” inzetten, daar deze al zo succevol zijn geweest en zijn voor onze klanten. Zoekmachinemarketing is zo’n kanaal, en Google AdWords is een goede manier om hiermee te beginnen.

Google Adwords. Hier zijn vijf + 1 redenen waarom

  1. Uw klanten zijn al lang op zoek naar u. Uw klanten gebruiken Google elke dag. Zeker weten dat er potentiele klanten tussen zitten op zoek naar uw product of dienst. En het is net zo waarschijnlijk dat ze u er dan niet zullen vinden. Helpen ze u te vinden door te adverteren op deze zoekopdrachten!
  2. Uw concurrentie is al wel komen opdagen en aanwezig. Wanneer mensen online zoeken naar iets wat u te bieden heeft, dan komt u hopelijk naar voren in de organische resultaten samen met de rest van uw concurrenten. Maar als u geen plaats heeft op de eerste pagina, zal u niet veel bezoekers naar uw site trekken. Help uzelf door de inzet van advertenties en kom boven uw concurrenten te staan!
  3. De inzet van Adwords is gemakkelijk te testen. U kunt klein beginnen met een aantal zeer specifieke zoekwoorden. Zodoende kunt u beginnen met een laag dagbudget. U kunt zien wat werkt en wat niet, en uw budget rustig en beheerst opbouwen. U betaalt pas op het moment er geklikt wordt en betaalt als zodanig pas na het behalen van resultaat.
  4. Het is eenvoudig te beheren. Google biedt gratis trainingen op het AdWords platform. U kunt uiteraard ook ons inhuren. Wij zijn zogenaamde Adwords specialist (zie tevens punt 6).
  5. De ervaring met Adwords zal je openstellen voor nieuwe advertentiekanalen. Zodra u het succes kent van Google AdWords, zult u meer comfort en zich meer bewust zijn van de andere online marketing kanalen. Zelfs via Google AdWords zijn er extra reclame opties, zoals hun inhoudsnetwerk of remarketing kansen. En omdat wij feest te vieren hebben! We dus hebben we wat te vieren! We waren er al wel bedreven in, maar kunnen het nu officieel bevestigen.

We zijn officieel:

  • Google Engage Partner (hebben nu een direct lijntje met Google, onze Kevin)
  • Google Adwords Specialist
  • Google Analytics Specialist

Allemaal heel mooi, maar concreet betekent dit voor onze klanten een hogere kwaliteitsscore en hierdoor een lagere kost per klik (CPC) dan de concurrent. De koppeling met Google Analytics geeft vervolgens inzicht in wat een conversie nu werkelijk kost en maakt het online adverteren nog effectiever. Deze mijlpaal willen wij graag vieren. En wie wat te vieren heeft geeft cadeautjes. Als u door ons uw Adwords campagnes laat opzetten dan krijgt u van ons de eerste €100 cadeau en het door u beschikbare budget zullen wij de eerste maand verdubbelen tot een maximum van €200. Uw bestaande campagne nemen wij ook graag over. Onze ervaring leert dat er veel te winnen is.

Neem gerust contact op en we hebben ook lekkere koffie!

Dirk Hensema of Bram Westerduin (026-3214319 of dirk@trendesign.nl of bram@trendesign.nl)