De dagen worden warmer en de (online) media wereld speelt hier natuurlijk op in! Er is een nieuwe iPhone app te downloaden in de appstore van Apple. Wikibros.org is de developer! Is het al rokjesdag? Skirt Alert vertelt het je! Een paar screendumps maken duidelijk hoe.

Iphone app

Voor de echte rokjesliefhebbers zit er een notificatiefunctie in de app. Die zorgt voor een push-bericht als het rokjesweer is op een tijd naar keuze (bijvoorbeeld ‘s ochtends als je opstaat), maar geeft ook een melding als het juist te hard waait om een rokje aan te trekken. Volgens de makers zijn die notificaties niet alleen handig voor vrouwen, want mannen kunnen het gebruiken om te kijken wanneer ze met vrienden op het terras kunnen gaan zitten.

Heb je als man toch behoefte aan een meer mannelijke app, dan kun je Kan Ik Een Korte Broek Aan? proberen. Deze app is twee jaar oud en heeft minder functionaliteit, zo kun je geen push-notificaties krijgen en heb je geen vooruitzichten. Ook qua design ziet hij er minder gelikt uit dan Skirt Alert.