Middels deze weg wil ik iedere lezer van ons blog en volger een gelukkig en vooral gezond 2012 wensen. En als ik het voor het zeggen had: goede zaken! Met Trendesign zijn wij het jaar 2012 goed begonnen. Sinds 2 januari zijn wij verhuist naar de Cronjéstraat 7 te Arnhem. Na 9 jaar te hebben gebivakkeerd aan de Velperbuitensingel 20 is dit een welkome verandering, zowel creatief als zakelijk.

Cronjéstraat 7 te Arnhem

De Cronjéstraat ligt op een steenworpafstand van de binnenstad van Arnhem en het Sonsbeekpark. Park Sonsbeek in Arnhem is het bekendste park in Arnhem. Park Sonsbeek – genoemd naar de gelijknamige beek, oorspronkelijk: Sint-Jansbeek – is 67 ha groot en grenst in het noorden aan de parken Zijpendaal en De Gulden Bodem.

De Cronjéstraat geeft ons de mogelijkheid onze online creativiteit ten volle te benutten. Ook in 2012 willen wij onze klanten helpen met (functioneel) webdesign, waarbij zoekmachineoptimalisatie en conversie (geld verdienen) voorop zullen en moeten staan. Mochten jullie online vraagstukken hebben kom dan geheel vrijblijvend eens sparren op de Cronjéstraat nr. 7.

Met name in deze tijd zijn er vele mogelijkheden online, die je niet direct de wereld hoeven te kosten!

Onze nieuwe gegevens:
Cronjéstraat 7
6814 AG Arnhem

026 – 321 43 19
06 – 41 57 41 99