Bel ons op +31 26 321 43 19 of email naar hello@trendesign.nl
Volg ons:

Werkwijze

Wat wij doen, doen we met passie. Onze werkwijze staat in het teken van onze klanten. Als sparringspartner zorgen wij voor gezamenlijke successen!

Zo doen wij dat!


1) Strategie

Ons credo? Eerst denken, dan doen! Een goed idee is de basis van een succesvolle internet strategie. De succesfactoren van uw bedrijfsstrategie vertalen wij naar een online strategie. Uw succes vormt de basis voor een uitgekiend en begrijpelijk digitaal stappenplan, oftewel: de Internet Scorecard. Dat betekent dat elk plan uniek is, toegespitst op uw bedrijf. We werken niet met standaard templates, we maken strategieën op maat.

2) Concept

Laat uw design de juiste indruk achter en is uw webwinkel onderscheidend? En is er tijdens het designproces wel rekening gehouden met dat wat uw webshop moet doen? Namelijk het behalen van maximale conversies?
Trendesign heeft de expertise in huis om uw ideeën en wensen om te zetten in een hoogwaardig design. Een design wat vertrouwen uitstraalt en is gericht op conversie en usability.

3) Developement

U wilt een eigen webwinkel beginnen of optimaliseren? Trendesign is uw ontwikkelpartner voor e-commerce. Al meer dan 15 jaar ontwikkelen wij websites en webwinkels en realiseren wij uiteenlopende koppelingen met ERP-, voorraad- en e-mailsystemen. Ontwikkeling van uw (nieuwe) webshop bestaat bij ons uit front end programmering volgens de laatste trends.

4) Optimalisatie

Dagelijks vindt monitoring en analyse van resultaten plaats. Resultaten en trends worden in dashboards en rapportages inzichtelijk gemaakt. Op deze manier kan de voortgang op doelstellingen uitstekend worden gemonitord en kunnen acties ondernomen worden om verdere verbeteringen te realiseren. Tijdens kwartaalmeetings worden resultaten en strategie geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd.

Trendesign stelt ons in staat om geavanceerde crossmediale
online marketingcampagnes te definiëren,
uit te voeren en te monitoren.

Humphrey’s Restaurants

Wat ons inspireert


De optimale in- en opzet van Google Analytics geeft ons een duidelijk inzicht waaraan onze online marketingeuro wordt besteed. Zodoende kunnen we op tijd bijsturen voor een optimaal resultaat!

Omnivents Avontuurlijk Evenementenbureau

Accreditaties


Eens sparren met onze online specialisten?

Ja, graag!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!